preskoči na sadržaj

Hotelijersko-turistička škola

Login

Zaključci sa sjednica Nastavničkog vijeća
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zaključci s 5. sjednice NV
Autor: Marin Tomljanović, 5. 10. 2015.

Dnevni red:

1. Verifikacija zapisnika s prethodne sjednice
2. Zamolbe učenika
3. Razno

Dnevni red je jednoglasno usvojen.

Ad.1. Ravnateljica pročitala zapisnik sa sjednice održane 24. rujna koji je jednoglasno usvojen

Ad.2. Učenik M.R. obratio se Nastavničkom vijeću zamolbom za prijelaz u 1.razred. Nastavničko je vijeće nakon glasanja odobrilo prijelaz učenika u našu školu. Od 22 prisutnih profesora 19 je glasalo za, a tri protiv.
Slijedom prethodno navedenog, druga zamolba za prijelaz u 1.razred, koju su dostavili roditelji učenika M.U. nije ni razmatrana jer trenutno nema mjesta. Zamolba će se razmatrati ukoliko se eventualno oslobodi mjesto u nekom od prvih razreda.
K. B., učenici 3.a razreda dozvoljava se raniji odlazak sa zadnjeg sata petkom (Vjeronauk), u jutarnjoj smjeni. Nastavničko je vijeće zamolbu jednoglasno odobrilo.
K.J., učenici 4.c razreda, odbija se zamolba za dozvolu odlaska sa zadnja dva sata nastave ponedjeljkom i srijedom, u popodnevnoj smjeni, kako bi mogla stići na tečaj iz njemačkog jezika, u školi „Dante“, koji započinje u 18:05, a koji bi pohađala zbog planiranog preseljenja u Njemačku nakon završetka škole. Nastavničko je vijeće zamolbu jednoglasno odbilo.

Ad.3. Profesorica Mirjana Latas zatražila promjenu vremenika pisanih provjera u 1.c razredu, iz predmeta Praktična nastava – turizam. Tako će se pisana provjera prvotno predviđena za 27.11. pisati 1.12. Nastavničko vijeće prijedlog jednoglasno prihvatilo.
Profesorica Tea Dedić također je zatražila promjenu vremenika pisanih provjera pa će se pismena provjera iz jezika umjesto 6.10. održati 7.10.
Ravnateljica je istaknula kako će se 28.09. kada je škola bila na izletu u Predjamskom gradu i Ljubljani u e-dnevniku bilježiti kao nenastavni dan, osim u razredima iz kojih veći broj učenika nije bio na izletu pa je organizirana zamjena.
Nastavničko vijeće je jednoglasno utvrdilo kriterije za izricanje pedagoških mjera.

Na sjednici je bilo prisutno 22 profesora od ukupno 38.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju